Tuin- en parkmachines

11796397_1113369635359048_4283137934878548325_nBij Pritec kunt u ook terecht voor de aankoop van tuin- en parkmachines. Pritec kan bij de aanschaf van een tuin- en parkmachine u voorzien van deskundig advies. De voor of nadelen van bepaalde tuin- en parkmachines modellen en uiteraard het prijskaartje. Naast de verkoop van nieuwe tuin- en parkmachines kunt u ook bij ons terecht voor gebruikte Tuin- en parkmachines.

De verkoop van Tuin- en parkmachines is maar een gedeelte waar u bij Pritec aan het juiste adres voor bent. Als u tuin- en parkmachines kapot is gegaan of toe is aan een onderhoudsbeurt kunt u ook prima bij ons terecht. In onze werktplaats onderhouden wij voor onze klanten alle soorten tuin- en parkmachines, service staat dan ook hoog in het vaandel bij ons. Pritec is snel en service gericht als het om tuin- en parkmachines gaat.

Veel van onze klanten die bij ons een tuin- en parkmachine aanschaffen komen uit het Westland maar ook met regelmaat vinden bedrijven buiten het Westland de weg naar ons.

Voor meer informatie over tuin- en parkmachines of om een afspraak te maken bel met 0174-513571. Wij maken graag wat tijd voor u vrij om u uitgebreid in te lichten welke mogelijkheden er allemaal zijn betreffende tuin- en parkmachines.

De Tuin- en parkmachines van Pritec zijn uitsluitend van A-merken

Stihl logo kleinviking kleinhonda tuin klein

© Copyright - Pritec Techniek en Montage B.V.