Professionele compressoren

Pritec levert aan bedrijven kwalitatief hoogwaardige compressoren van de merken Renner en Airpress, waar wij tevens dealer van zijn. In onze werkplaats/showroom aan de Kijckerweg in De Lier hebben wij een groot assortiment compressoren op voorraad staan. Naast de verkoop van compressoren kunnen wij ook service en onderhoud aanbieden. Het onderhoud van de compressoren kunnen wij in onze werkplaats doen maar ook eventueel op locatie bij het bedrijf.

Wij leveren en onderhouden compressoren voornamelijk in het Westland, maar ook buiten deze regio leveren wij compressoren. Bedrijven komen ook buiten het Westland naar Pritec vanwege de kwaliteit en service die wij kunnen bieden.

Ook installeren wij het complete leiding werk van uw persluchtsysteem met randapparatuur zoals luchthaspels, luchtdrogers en de andere benodigdheden. Dit doen wij met ons team bij u op locatie voor nieuwbouwpanden of in bestaande ruimtes.

Voor meer informatie over compressoren of om een afspraak te maken bel met 0174-513571. Wij maken graag wat tijd voor u vrij om u uitgebreid in te lichten welke mogelijkheden er allemaal zijn betreffende onze a-merken compressoren.

Breed assortiment compressoren verkrijgbaar bij Pritec

 

© Copyright - Pritec Techniek en Montage B.V.